HTML

WorldWalk - gyalog a Föld körül

Ivanics Ferenc és István a béke, a barátság és a testvériség nevében körbegyalogolja a Földet, több év, több ezer kilométer biztos támogató nélkül, túlélő-túra. Ez a blog a hivatalos angol nyelvű blog fapados magyar klónja.

Friss topikok

Linkblog

2009.09.29. 15:42 WorldWalk

Sátorozás szkafanderben

Szúnyogos Kemping
Szeptember 15. 17:00

Észak: 22.2883
Nyugat: 97.8060

A miamari strandon voltunk, éppen szállás után nézelődtünk. Nem akartunk bemenni a városba, a korábban említett hasmenéssel ez nem nagyon ajánlott. A part mentén egy sűrű erdősáv húzódott, itt töltöttünk két éjszakát. Megfelelő, biztonságos menedék, senki nem járt arra éjszaka. Hogy miért? Vélhetően a milliónyi szúnyog miatt. Az árnyékos helyeken még nappal is támadtak.

Ezért kellet hosszúnadrágot és pulóvert viselnünk, az egész testünket be kellett bugyolálni, hogy megvédjük magunkat a vérszívóktól. Úgy néztünk ki, mint a Holdra szálló űrhajósok. WC nem volt, ezért a szabadban kellett ezt is megoldanunk. Ez csak úgy volt lehetséges, ha minden szóba jövő bőrfelületünket jó vastagon lefújtuk szúnyogírtóval. Érted, ott is...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://worldwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr511415800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása