HTML

WorldWalk - gyalog a Föld körül

Ivanics Ferenc és István a béke, a barátság és a testvériség nevében körbegyalogolja a Földet, több év, több ezer kilométer biztos támogató nélkül, túlélő-túra. Ez a blog a hivatalos angol nyelvű blog fapados magyar klónja.

Friss topikok

Linkblog

2009.09.28. 10:07 WorldWalk

Skorpiók a templomkertben

Templomkert
Szeptember 11. 9:00

Észak: 22.4996
Nyugat: 98.0627

A templomok mindig jó lehetőséget jelentenek egy éjszaka eltöltésére, főleg ha van kertjük vagy udvaruk, és még a felelős személyt is sikerül meglelni, majdnem biztos, hogy felállíthatjuk a sátrainkat.

Újra találkoztunk régi jó barátunkkal, a skorpióval. Korábban láttunk egy nagyobbat, de az már halott volt. Ez kb. öt centis volt, és az öcsém sátrába esett, amdjnem a nyakába. Megint az öcsém... a veszélyes állatok látszólag őt kedvelik. Általéban fogalmunk sincs, hogy az adott skorpió mérgező-e, mindenesetre nem kívánatos vendég.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://worldwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr631412256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása