HTML

WorldWalk - gyalog a Föld körül

Ivanics Ferenc és István a béke, a barátság és a testvériség nevében körbegyalogolja a Földet, több év, több ezer kilométer biztos támogató nélkül, túlélő-túra. Ez a blog a hivatalos angol nyelvű blog fapados magyar klónja.

Friss topikok

Linkblog

2009.09.29. 15:33 WorldWalk

Miamar Beach

Hurrá, tengerpart! Már vagy egy hete nem zuhanyoztunk. A MExikói-öböl vize az USA-ban elég koszosnak tűnt, így nem sokat vártunk. De kellemes meglepetés ért minket, Tampico előtt a tenger tiszta és gyönyörű, és ami még kellemesebbé teszi a fürdést: meleg.

Bármiféle - testi-lelki - felkészülés nélkül berohanhatsz a vízbe. Nagyon élveztük a hullámokban való pancsolást. De nem csak az élvezet volt fontos, a sós víz szép lassan lemosta rólunk az elmúlt hét mocskát. Külföldi turistákkal nem találkoztunk, de bóvli-árusokkal igen...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://worldwalk.blog.hu/api/trackback/id/tr291415778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása